Arrangementet er afholdtInvitation til ”SMARTVILLE”
 
Onsdag den 13. juni 2018 kl. 09.30.
Europôle de Sarreguemines
57913 Hambach
Frankrig 
 
 
I juni skal vi en tur til Lorraine-området og besøge den franske Smart-fabrik i Hambach, hvor vi får et indblik i produktionen af Smart fortwo.
 
Fabrikken blev indviet i 1997 og blev døbt ”Smartville”. I juli 1998 kunne den første færdige Smart fortwo forlade produktionsanlægget. I september 2008 rundede man Smart fortwo nr. 1.000.000. I juni 2012 udvidedes produktionen til også at omfatte en elektrisk udgave af Smart fortwo.
 
Hambach ligger ca. 130 km kørsel fra Lux by og ca. 25 km fra Saarbrücken.
Vi mødes kl. 09.30 i kommunikationscentret, hvor vi bliver budt velkommen af vores engelsktalende guide. Derefter kører vi til produktionsanlægget, hvor rundvisningen begynder.  Selve rundvisningen tager knapt 2 timer. Der vil ikke være mulighed for at sidde ned undervejs.
 
Efter rundvisningen kører vi til byen Sarreguemines, hvor der er bestilt frokost i Restaurant Charrue d’Or. Menuen er følgende:
Forret : Oeuf poché , Emulsion légèrement crémée et Asperges    
Hovedret : Fricassée  de Volaille à la Tomate et au Basilic (Fricassee af fjerkræ) eller Dos de Skrei rôti à l'Ail  (torskeryg)
Dessert: Crème Panna cotta faite Maison , Coulis aux Fruits  
 
Pris pr. person € 30/35 - inkluderer:
Rundvisning på Smartfabrikken, 3 retters frokost og kaffe (ved fisk til hovedret beregnes et tillæg på €5,- p.p.!) Øvrige drikkevarer er ikke inkluderet.
 
Deltagerantal max 30 pers.
Bindende tilmelding til 60plusnet@gmail.com senest onsdag 30. maj.
Angiv venligst ved tilmeldingen om der ønskes fricassee eller torsk.
Læs mere om Smartville på www.smartville.fr


Arrangør: Merete Lynge                        

 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite