Besøg på Orval Abbey
 
Tirsdag den 14. maj 2024 kl. 10.30
 
Orval Abbey
Orval 1
6823 Florenville
Belgien
 
 
 
Næste arrangement går til Orval Abbey (Abbaye Notre-Dame d'Orval), et cistercienserkloster grundlagt i 1132, beliggende i Gaume-regionen i Belgien i Villers-devant-Orval, en del af Florenville i provinsen Luxembourg. Klosteret er kendt for sin historie og åndelige liv, men også for sin lokale produktion af trappist-øllet Orval og ost.
Der bliver ligeledes lejlighed til at se Abraham museet, der er forbundet til ølproduktionen i klosteret.
Klosteret ligger ca. 60 km fra Luxembourg.
På et 2 timers besøg vil en engelsktalende guide fortælle om stedet og dets historie. Der er også afsat lidt tid til, at man kan handle ost og den specielle øl, der fremstilles på stedet.

Vi samles derefter kl. 13.00 til frokost i restauranten A`l`Ange Gardien, ca. 100 m fra klosteret. Her er bestilt en to retters frokost:
Kalvesteg ”Orloff” med kartoffelgratin og grøntsager, Café Gourmand bestående af kaffe m/ 3 minidesserter, samt en ”drinkskupon” til 2 valgfrie drinks per person. (Drikkevarer kan ikke bestilles/betales individuelt)

Pris: 45€ per person for guide, adgang til klosteret, 2 retters menu samt drinkskupon. Deltagergebyret betales kontant ved ankomst. 
 
Bindende tilmelding senest tirsdag den 28. april 2024 til 60plusnet@gmail.com.
 
Max 20 deltagere.
 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite