Karl Max-udstilling i Trier   - Arrangementet er afholdt
 
Onsdag den 17. oktober 2018 kl. 10.45.
 
Rheinisches Landesmuseum
Weimarer Allé 1
D-54290 Trier
 
Karl Marx blev født i Trier for 200 år siden. I den anledning er der i Trier i år i alt fire udstillinger. Onsdag den 17. oktober besøger vi ”hovedudstillingen” på Rheinisches Landesmuseum.
Denne udstilling har mottoet: ”Leben. Werk. Zeit” og er fokuseret på Karl Marx’s samtid, herunder den industrielle revolution i 1800-tallet, men belyser også Karl Marx’s liv. En række eksponater har aldrig tidligere været udstillet. Under omvisningen (på engelsk), der varer ca. 1½ time, får vi således et godt indblik i Karl Marx’s samtid, hans liv og virke.
 
Efter omvisningen begiver vi os til fods (ca. 10 minutter) gennem parken foran Kurfürstliches Palais til Restaurant Kartoffelkiste, Fahrstrasse 13-14, hvor vi spiser frokost. Menuen, som er ens for alle, er Kartoffel-porresuppe til forret og
Champignonschnitzel med brasekartofler til hovedret.
Drikkevarer afregnes individuelt.
 
Efter frokosten er det muligt på egen hånd og mod entré at besøge en eller flere af de andre tre udstillinger om Karl Marx:
 
Yderligere informationer på www.karl-marx-ausstellung.de (DE, EN, FR)
 
Pris 34 EUR, incl. entré til Rheinisches Landesmuseum, omvisning på engelsk, ved mere end ca. 20 tilmeldte også en omvisning på tysk, samt frokost i Restaurant Kartoffelkiste (excl. drikkevarer).
 
Min. antal deltagere 15, max. 30. 
 
Bindende tilmelding til 60plusnet@gmail.com senest mandag den 7. oktober.
 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite