Aflyst grundet Corona


Varmecentral
Onsdag den 18. marts 2020
kl. 09.45
 
23, avenue J.F. Kennedy,
L-1855 Luxembourg-Kirchberg.
 
 
 
Onsdag den 18. marts 2020 skal vi besøge kraft-varme-centralen på Kirchberg. Den blev indviet i september 2017, cf. LuxEnergie S.A.’s hjemmeside, www.luxenergie.lu/de hvor man kan læse mere om centralen og hvordan den fungerer: det nye “Biomasse-Kraftwerk-Wärme-Kopplungs” – anlæg.
Men det vil vi også høre om på en guided tur, der varer ca. en time og er på engelsk. Besøget er ikke egnet for dårligt gående.
 
Vi kan desværre kun være 12 personer på rundvisningen. Det er derfor muligt kun at tilmelde sig frokosten, som vi spiser kl. 12.00 i restaurant “El Barrio”, efter besøget på kraft-varme-centralen.
 
Til frokosten er der bestilt tapas til alle til forret. Til hovedret kan der vælges mellem følgende retter: H1- ) Boneless grilled chicken with patatas bravas and salad, H2- Dorada a la plancha, ratatouille, potatoes and basil oil, H3- Vegetarian risotto with mushrooms.
 
Pris: Euro 35 for tapas og hovedret. Drikkevarer betales individuelt.
 
Ved tilmeldingen bedes angivet om man ønsker at besøge kraft-varme-centralen (de 12 første tilmeldinger kommer med) samt valg af hovedret.
 
Bindende tilmelding senest den 2. marts 2020 til 60plusnet@gmail.com
Klik her for at få dit eget GoMINIsite