Arrangementet er afholdt

60+ årsmøde - 
samt indlæg om Luxembourgs Politi
Onsdag den 22. januar 2019
kl. 15.30
 
Restaurant Villa Sapori
1, Tossenberg
L-8268 Bertrange
 
Så er det atter tid til at afholde årsmøde.
Først vil vi som altid give en kort melding om det forgangne år i 60+ netværket. Derefter vil vi løfte sløret for planerne mht. det fremtidige aktivitetsniveau. Det vil især være baseret på de - forhåbentligt mange - svar, som vi satser på at få på vores udsendte spørgeskema. Vi vil summe lidt over svarene og høre jeres evt. andre vinkler på svarene. Dernæst vil undergrupperne hver især give en status.
Ris, ros og gode idéer vil være meget velkomne.
Under mødet vil der blive serveret kaffe/the/vand samt lidt sødt.
 
Efter en lille kunstpause vil vi byde årsmøde-gæsten velkommen. Vi får besøg af en repræsentant for Luxembourgs Politi, som bl.a. vil give os et indblik i politiets kriminalpræventive arbejde, daglige politi-opgaver mm. Indlægget vil være på engelsk og forventes at vare ca. 1 time. Der vil efterfølgende være mulighed for at stille spørgsmål.
 
Herefter er det tid til middag og hygge. Vi får en to retters menu samt kaffe/te.
Hovedret: Kalvesteg med grøntsager og kartoffelkroketter. (for ikke kødspisere er der mulighed for i stedet at bestille laks m/ basilikumsauce, ris og grøntsager.
Dessert: Tirami sù
 
Pris: Eur 45 for eftermiddagskaffe/te/vand med sandkage/brioche samt to retters middag med kaffe/te. Alle drikkevarer ud over de anførte afregnes individuelt.
 
Bindende tilmelding til 60plusnet@gmail.com senest den 13. januar 2019.
Anfør venligst ved tilmelding, om hovedretten skal ændres til fisk.
 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite