Arrangementet er afholdt med 70 deltagere.


60+ Årsmøde samt indlæg om “Ældreplejen i Luxembourg”
Onsdag den 24. januar 2018 
 

 
Årsmødet er traditionelt det første arrangement i det nye år i 60+ netværket.
 
Igen i år afholder vi først selve årsmødet, hvor styregruppen og undergrupperne giver en kort status. Her er ris, ros og gode ideer meget velkomne. Under mødet vil der blive serveret kaffe, kage og vand.
 
Efter årsmødet har vi inviteret Jacques Küntziger fra Ministère de la Famille, de l'Intégration et à la Grande Région, Division Personnes Âgées.
Jacques Küntziger vil informere os om, hvilke muligheder vi har for hjælp og støtte i Luxembourg, når vi får behov for hjælp og pleje.
 
Der vil blive givet en generel orientering om den Luxembourgske Stats rolle i forhold til de organisationer og institutioner, der tilbyder hjælp.
Endvidere vil Jacques Küntziger mere specifikt fortælle om, hvilke muligheder der er for hjælp i hjemmet, hvilke plejehjem der findes, aflastning til pårørende, hospice, aktiv dødshjælp og organdonor, samt hvad det koster at få hjælpen.
Indlægget vil blive afholdt på engelsk.
 
Ministeriet har udgivet en meget informativ pjece på engelsk, tysk og fransk om dette. Pjecen kan findes på www.luxsenior.lu.
 
Efter et par informative timer er det tid til at få noget at spise.
Menuen består af tre retter – suppe, gullasch og crème caramel samt vand, portugisisk rødvin og kaffe/te. Øl, flaskevand og hvidvin betales individuelt.
 
Pris per person: 30 euro. Max antal deltagere 70 personer.
Prisen omfatter eftermiddagskaffe og kage, tre retters menu, vand, rødvin og kaffe/te.
 
Bindende tilmelding til 60plusnet@gmail.com senest den 14. januar 2018.
 


 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite