Kære alle i 60plus 

Mit navn er Pernille Thomsen og jeg flyttede til Luxembourg for et halvt år siden, fordi jeg fik tilbudt et job i Europakommissionen.
 
Min datter Jane på 6 år flyttede selvfølgelig også med. Hun går nu i 1. primaire på Europaskolen og trives i vores nye rammer.
 
Imidlertid kan jeg som alenemor ind imellem godt have et behov for at få min datter passet, hvis der er arrangementer på skolen, omfattende arbejdsopgaver eller hvis jeg bare har brug for lidt tid til mig selv.
Eller hvis hun bliver syg (hvilket ikke sker ret tit). Det ville også være godt for Jane en gang imellem at lave noget sammen med andre end mig.
 
Derfor er jeg på udkig efter en reservebedstemor, der kan tale dansk. Jane er ved at lære engelsk og forstår lidt fransk, men dansk er stadig hendes primære sprog.
 
I Danmark havde Jane en reservebedstemor, og det satte hun meget pris på. Vi besøger hende tit, når vi er på ferie i DK. Men i hverdagen er hun jo lidt langt fra vores nye bopæl.
 
Derfor vil jeg spørge, om det eventuelt kunne interessere nogen af medlemmerne i 60plus at blive reservebedstemor for Jane, eller om I kender nogen, som har lyst og savner et reservebarnebarn?
 
Lidt om mig selv og min datter:
 
Vi har begge to en positiv indstilling til tilværelsen og kan godt lide at pjatte og lave sjov. Jeg er pragmatisk og har den indstilling, at man ikke lærer noget, hvis ikke man prøver det af.
Jeg opfordrer Jane til at turde prøve nye ting og altid sige, hvad hun tænker og mener.
 
Jane har altid været nysgerrig og kan godt lide at lære nyt. Hun er som regel i godt humør, tager tingene, som de kommer og hidser sig sjældent op.
Hun er dog ikke uden temperament og kan godt stå fast på sine meninger. Hun er meget selvhjulpen og finder ofte selv løsninger på praktiske udfordringer.
 
Det var lidt om os. Hvis I vil vide mere, så sig endelig til – vi svarer gerne på spørgsmål.
 
Med venlig hilsen
 
Pernille og Jane
 
 
Pernille D. Thomsen
Translator

European Commission
Directorate-General for Translation
Unit DA.2
LACC 1/A-007
+352 4301 34225
Pernille-Davids.THOMSEN@ec.europa.eu
 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite